Onlangs is Leopold Hermans aangetrokken als commercieel manager van de Zuiderzeehaven. Hij zal Monique Middendorp bijstaan bij de verkoop van de nog beschikbare percelen. Dat zijn er twee: één van 7,4 ha aan de haven en één van 5,9 ha direct aan de N50. In totaal is 13,3 ha verkoopbaar.

Daar waar Monique zich, als algemeen directeur, niet alleen op de commerciële maar ook op juridische, financiële en pr-matige aspecten van het bedrijventerrein richt, gaat Leopold nieuwe doelgroepen benaderen en bestaande contacten versterken. De Zuiderzeehaven is vooral interessant voor logistieke bedrijven, maar ook bedrijven in de agrobusiness, recycling, biomassaverwerking en productie voelen zich thuis op dit terrein.

Leopold heeft veel ervaring met het vermarkten van bedrijventerreinen. In het verleden was hij actief voor de gemeenten Venlo (Trade Port), Oss (Vorstengrafdonk), Weert (Kampershoek) en Deventer (A1 Bedrijvenpark). Momenteel zet hij zich, naast zijn activiteiten voor de Zuiderzeehaven, in voor de gemeente Montferland (DocksNLD).