Zoekt u een goede vestigingsplaats voor uw logistiek centrum? Op de Zuiderzeehaven kunt u uw plannen realiseren. Het terrein is grootschalig opgezet, bedoeld voor de vestiging van grote warehouses of bulkopslag. Kavels zijn beschikbaar vanaf 1 ha.

De Zuiderzeehaven is uitermate geschikt voor logistieke bedrijven. Door de combinatie van transport over de weg en via diep vaarwater onderscheidt het bedrijventerrein zich. De nabijheid van Lelystad Airport zorgt ervoor dat de Zuiderzeehaven ook via de lucht binnen een half uur te bereiken is.
Door de ligging aan diep vaarwater kunnen schepen tot zo’n 2.500 ton de haven bereiken. Logistieke bedrijven die niet direct aan het water hoeven te zitten kunnen gebruik maken van de containerterminal. Ook voor de overslag van bulkmateriaal bieden de al gevestigde bedrijven volop mogelijkheden.

De Zuiderzeehaven heeft een eigen aansluiting op de N50/A50, die zorgt voor een directe verbinding met Noord- en Oost-Nederland en vandaar naar Oost-Europa en het Ruhrgebied. Ook de Randstad, Zuid- en Noord-Nederland zijn via de A6 of A28 snel bereikbaar.
De Zuiderzeehaven ligt bovendien in een landsdeel dat niet geplaagd wordt door fileleed.

De Zuiderzeehaven heeft een centrale ligging, een prima bereikbaarheid over de weg én over het water en genoeg ruimtelijke mogelijkheden voor de vestiging van uw distributiecentrum.

Voorkant promotiebrochure met pdf-logo